English French German Greek Italian

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ
Ν. Σκορδιαλός - Ν. Μανδηλαράς Ο.Ε.
Υλικά Οικοδομών
Χώρα Νάξου
τ.κ. 84300
Τηλ. 22850 23916

E-mail: info@bublaki.com

Εταιρεία

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1991 από τον Μιχαήλ Νικ. Μανδηλαρά ’’ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ’’ με αντικείμενο το εμπόριο οικοδομικών υλικών και  σιδήρου οικοδομής. Μετά από μία συνεχή ανοδική πορεία, το 2000 αναλαμβάνουν την επιχείρηση ο γιος του ιδρυτή με τον συνέταιρό του αλλάζοντας  νομική μορφή με επωνυμία Ν.ΣΚΟΡΔΙΑΛΟΣ-Ν.ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΟΕ αξιοποιώντας στο έπακρο το όνομα ‘’ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ’’ που είχε ‘‘φτιάξει’’ ο ιδρυτής της .     Το 2011 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες  και σύγχρονες εγκαταστάσεις με εσωτερικούς  χώρους για την αποθήκευση και προστασία του σιδήρου και όλων των άλλων υλικών.  

Έχοντας γνώμονα την ποιότητα,  τη συνέπεια , την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, προσδοκούμε  να διατηρήσoυμε  τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης,  και να επεκταθούμε σε νέα προϊόντα του κλάδου μας. Με αισιοδοξία και πολύ δουλειά, δίνουμε βάση στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας παρακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της εποχής και τις διαρκείς αλλαγές της αγοράς, για να παραμένουμε πρώτοι στις εξελίξεις της αγοράς.

Η εταιρία ‘’Ν.ΣΚΟΡΔΙΑΛΟΣ-Ν.ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΟΕ ‘’ διαθέτει  προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών στο κλάδο  ISOMAT,SIDENOR,SIKA,PENETRON

Καιρός